ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 17 touko 2004 03:00

RoPSin naiset avasivat 4-2 voitolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue avasi jalkapallokautensa sunnuntaina voittamalla Lapinaukealla II divisioonan ottelussa Kolarin Kontion 4-2 (2-0).

 

Peli oli pääsääntöisesti RoPSin hallintaa, vaikka kolarillakin oli tilaisuutensa ratkaista peli. RoPSin pelaajien otteissa näkyi kuitenkin ensimmäisen pelin mukanaan tuomaa hermostuneisuutta ja hätäilyä, mutta ottelun toinen puoliaika oli jo parempaa jalkapalloa.

RoPSin maaleista vastasivat Essi Putaansuu, Johanna Heinonen ja Netta Valli (2). Joukkueen riveistä puuttui vielä alppitykki Tanja Poutiainen, josta Voitto Heikan luotsaama joukkue saa vielä tuhdin lisän maalintekoon.

RoPSin kausi jatkuu ensi viikonloppuna Sotkamossa.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1190 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227