ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 06 elokuu 2006 15:17

RoPSin naiset maaleitta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura sai tyytyä maalittomaan tasapeliin Seinäjoen Mimmiliigan kanssa jalkapallon naisten II divisioonan ottelussa Susivoudissa.

3655616.jpg

Pari viikkoa aiemmin RoPS haki kaikki sarjapisteen vierasottelusta Seinäjoella.

Nytkin oli voittoon täydet saumat etenkin 2. jakson tilanteista, mutta pallo pysähtyi viimeistään SeMi:n hyvin torjuneeseen maalivahtiin.

RoPSin valmennusjohto kaipasi omiltaan hieman suoraviivaisempia otteita rankkarialueella.

Tilanteita lähdettiin monesti hakemaan turhaan laitojen kautta.

RoPS paras osa oli puolustus maalivahti Sonja Pohjasen johdolla. Puolustuksessa luutivat vahvasti myös Paula Kylmänen, Elina Putaansuu ja Saara Ylianttila.

Kapteeni Marika Kotalan jalkavamma äityi 2. jaksolla niin pahaksi, että hän joutui vaihtoon. Tilalle tullut Maria Wimmer hoiti keskialueen sen jälkeen hyvin.

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1450 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227