ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 13 touko 2007 13:47

GBK vei pisteet RoPS:n naisilta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n naisjoukkue joutui Kakkosen kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Saarenkylässä taipumaan Kokkolan GBK:lle maalein 2-1.

- Aika sekava kamppailu meiltä, vaikka pelillisesti tämä oli parempi ottelu kuin kauden avauspelimme, valmentaja Raimo Miettunen pohti.

- Toisen jakson ensimmäiseen puoleen tuntiin olen tyytyväinen. Pystyimme hallitsemaan ottelua, mutta voittoon saakka se ei riittänyt.

GBK teki ottelun ensimmäisen maalin. RoPS:n Netta Halme tasoitti ottelun toisen puoliajan alkupuolella. GBK meni 2-1-johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta tekemällä maalillaan, eikä RoPS:lla ollut enää ottelun lopussa mahdollisuuksia ottelun tasoittamiseen.

- Peliä pitää edelleen nopeuttaa, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa, Miettunen pohti toiveikkaana.

- Paula Kylmänen johti puolustusta tänään mallikkaasta ja oli ottelussa paras pelaajamme.

- Vastustaja pystyi tasaisempaan peliesitykseen ja ansaitsi voittonsa.

RoPS:n naisilla on viikon päästä luvassa seuraava kotiottelu, kun vastaan asettuu Vaasan Palloseura. Joukkue saa tuohon otteluun mukaan myös Tanja Poutiaisen.
© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1079 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227