ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 20 touko 2007 14:15

RoPS:n naiset voittivat VPS:n

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n naiset voittivat Saarenkylässä pelatussa naisten Kakkosen ottelussa Vaasan Palloseuran maalein 3-2 (1-0).

Ottelu sujui täysin rovaniemeläiskomennossa aina ottelun 70. peliminuutille saakka. RoPS johti ottelua jo 3-0 Netta Halmeen kahdella ja Anni Herrasen yhdellä osumalla.

- Täysipainoinen ottelu meiltä, mutta seuraavan kerran on muistettava että peli kestää täydet 90 minuuttia, valmentaja Raimo Miettunen totesi.

- Viimeinen viisi minuuttia oli täysi paniikki päällä, mutta onneksi peliaika päättyi ennen vastustajan lisäosumia.

- Hyvää meillä pelissä oli se, että nyt pystyttiin aikaisempaa pidempiä jaksoja hallitsemaan peliä hyvällä syöttöpelillä.

Tanja Poutiainen pelasi vahvan ottelun keskikentällä. Toppari Saara Miettunen onnistui hyvin katkomaan syöttöjä ja avaamaan peliä, sekä ohjaamaan peliä pitämällä ääntä kentällä.

RoPS kohtaa seuraavassa sarjapelissään ensi lauantaina SeMin Seinäjoella.

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1038 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227