ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 10 kesäkuu 2007 14:32

KPV-j jätti RoPS:n naiset nollille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n naisten taival jalkapallon kakkosessa jatkui tappiolla Kokkolassa. KPV-j vei pisteet RoPS:ia vastaan selkein 5-0 (1-0) lukemin.

- Toiseksi jäätiin kamppailussa, ei auta mikään, valmentaja Raimo Miettunen totesi.

- Vastustaja sai pidettyä ottelussa kovan temmon yllä ja meille iski väsymys, vaikka tarkoitus oli väsyttää vastustajat.

Ensimmäisellä jaksolla KPV-j sai tehtyä kuitenkin vain yhden maalin ja RoPS:n maalivahti Johanna Heiskanen pelasi erittäin hyvin. Toisella jaksolla hänkään ei mahtanut vastustajan vyörytykselle mitään ja kokkolalaiset pääsivät tekemään maaleja aivan Heiskasen nenän edestä.

- Jos tästä jotain positiivista hakee, niin peli oli kuitenkin parempaa kuin edellisessä kamppailussa Seinäjoella.

RoPS naisilla on nyt edessä kolmen viikon ottelutauko, jonka jälkeen joukkue kohtaa kotikentällä 30.6. kakkosen jumbojoukkueisiin lukeutuvan IK Myranin.

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1325 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227