ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 12 elokuu 2007 15:22

Vierastappio harmitti RoPSin naisia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kärsi lauantaina harmittavan 4-2 (1-1) vierastappion Gamlakarleby Bollklubbille jalkapallon naisten Kakkosessa.

Tappio harmitti siksi, että pelillisesti rovaniemeläiset eivät olleet yhtään huonompia kuin kokkolalaiset.

GBK:n voidaan sanoa voittaneen jopa onnekkaasti, sillä emäntien kaksi maalia syntyi rovaniemeläispelaajan avustamana ja RoPSilta puolestaan hylättiin yksi maali paitsiona.

- Tässä pelissä oli keskityksiä enemmän kuin kauden aikaisemmissa peleissä. Myös laitojen kautta saatiin luotua hyviä tilanteita, valmentaja Raimo Miettunen kertoi.

RoPSin maaleista vastasivat Paula Kylmänen ja jälleen kerran Netta Halme. Myös maalivahti Maiju Juujärvi pelasi kelpo ottelun. (JP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 956 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227