ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 01 lokakuu 2007 01:59

RoPSin naisten kausi päättyi vierastappioon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran kausi jalkapallon naisten Kakkosessa päättyi vierastappioon. Kauhajoen Karhu kukisti lauantaina RoPSin 2-0 (1-0).

RoPS otti toisella puoliajalla kunnon loppukirin heikon avausjakson jälkeen, mutta pisteet jäivät rovaniemeläisten ryhtiliikkeestä huolimatta Kauhajoelle.

- Toinen jakso oli jo meidän hallinnassa, joten tappiosta huolimatta tästä kauden viimeisestä pelistä ei kuitenkaan jäänyt huono maku, RoPSin valmentaja Raimo Miettunen tuumi.

RoPSin parhaana pelaajana palkittiin Sini Roiha, joka pelasi ensimmäisen puoliajan topparina ja siirtyi sen jälkeen kärkeen. Myös ensimmäisen sarjapelinsä pelannut kemijärveläinen Salla Määttä voi olla tyytyväinen panokseensa.

- Avauskokoonpanosta puuttui neljä pelaajaa loukkaantumisten vuoksi, mutta se ei tietysti ole syy tappioon, Miettunen muistutti.

Miettusen mukaan näkymät ensi kautta silmällä pitäen ovat valoisat.

- Puhetta on ollut, että ensi kaudeksi voitaisiin nostaa tavoitetta. Se vaatii lisää työntekoa, Miettunen totesi. (JP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 855 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227