ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 04 touko 2008 13:58

RoPSin naisille iso tappio

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue aloitti jalkapallon Kakkosen pelit murskatappiolla Teerijärvellä. Ottelun emäntäseura IK Myran murjoi RoPSin hiekkakentällä peräti 5-0 (3-0).

- Olimme selvästi kakkonen tässä kisassa. Myran on vahvistunut viime kaudesta kuudella uudella pelaajalla ja se näkyi. Joukkue piti meitä selvästi kovempaa tempoa, arvio RoPSin valmentaja Raimo Miettunen.

Vieraiden parhaat olivat 15-vuotias maalivahti Sarita Peltonen ja topparina aloittanut, mutta keskikentälle myöhemmin siirretty Saara Miettunen. Muilla jäi valmentajan mukaan peiliin katseltavaa. RoPSilta jäi yksi rankkari saamatta - sen myönsi tuomarikin pelin jälkeen. RoPSin kotiavaus on ensi lauantaina Saarenkylässä klo 15. Vastassa on Ylivieskan Pallo. KP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1640 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227