ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 29 kesäkuu 2008 14:09

RoPSin naisille kirvelevä tappio

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran tappioputki jalkapallon naisten Kakkosessa jatkui lauantaina Susivoudissa. RoPS kärsi kirvelevän 1-2 (0-1) tappion Kauhajoen Karhulle.

- Kyllähän tämä kieltämättä masentaa. Töitä tehtiin ja hallittiin peliä, mutta vastustaja vei potin, RoPSin valmentaja Raimo Miettunen harmitteli koko joukkueen puolesta.

RoPSilla oli maalintekopaikkoja jopa enemmän kuin Karhulla, mutta kauhajokiset olivat maalin edustalla terävämpiä. RoPSin maalivahti Sarita Peltomaa teki parhaansa, mutta hänkään ei voinut maaleille mitään.

- Tämä oli jo kolmas samantyylinen tappio peräkkäin. Pelaajien asenne on kohdallaan, mutta liian monta tekopaikkaa on hukattu, Miettunen pohti.

RoPSin kavennuksen teki Mira Majava aivan ottelun loppuhetkillä.

Peltomaan ja Majavan lisäksi kotijoukkueesta erottuivat Mari Saatsi ja Tanja Poutiainen.

RoPSin naiset talkoilevat ensi viikonvaihteessa Simerockissa. Seuraava sarjapeli on 12. heinäkuuta kotona Seinäjoen Mimmiliigaa vastaan. JP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1008 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227