ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 10 elokuu 2008 13:50

RoPSin naisille jo viides peräkkäinen voitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisten joukkue voitti lauantaina VPS-j:n lukemin 2-1 (2-0) naisten Kakkosen pohjoislohkon ottelussa Susivoudin kentällä. Voitto oli RoPSille jo viides peräkkäinen ja se pitää joukkueen tiukasti sarjan kärkikamppailussa mukana.

Ottelun parhaimmistoon kuuluivat RoPSille maalin tehnyt ja toisen syöttänyt Maria Wimmer sekä toisella puoliajalla joukkuetta torjunnoillaan pystyssä pitänyt 15-vuotias maalivahti Sarita Peltonen.

- Maalivahti pelasti meille pisteet tänään, valmentaja Raimo Miettunen kertoi.

Wimmer vei RoPSin ottelussa johtoon maalinedustalla pyörineestä irtopallosta jo 10. minuutin kohdalla. Puoli tuntia myöhemmin hän vapautti hienon sommitelman jälkeen Anni Herrasen läpiajoon ja RoPS pääsi puoliajalle 2-0-johdossa.

VPS-j kavensi kulmapotkun jälkitilanteesta 2-1:een, kun vain minuutti toista puoliaikaa oli pelattu. Vaasalaiset saivat maalista hengen päälle ja Peltonen RoPSin maalilla joutui venymään useita kertoja.

- Ensimmäinen puoliaika oli meidän, mutta toisella jouduttiin ahtaalle. Kokonaisuutena tämä oli kuitenkin hyvä esitys, Miettunen kertoi.

RoPSin naiset kohtaavat seuraavaksi ensi viikon lauantaina vierasottelussa kokkolalaisen GBK:n. PP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1320 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227