ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 14 kesäkuu 2009 14:34

RoPSin naiset tappio niskassa tauolle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue kärsi kirvelevän tappion Norvalla FF:n vieraana maalein 4-2 (2-1). Norvalla meni ottelussa 2-1 johtoon, mutta RoPS nousi tasoihin. Saara Autto teki RoPSin ensimmäisen ja Elisa Tuisku toisen maalin.

RoPSin valmentajan Raimo Miettusen mukaan tuomarit olivat ottelussa liiaksi kotijoukkueen puolella.

- Kolme selvää rangaistuspotkua jäi viheltämättä, pelillisesti emme jääneet jälkeen.

Norvallan joukkueen taktiikka toimi, kotijoukkue heitti pitkää kaaripalloa RoPSin maalille ja survoi tarvittavat osumat. Neljäs maali syntyi vastaiskusta RoPSin kovan painostuksen päätteeksi.

Neljästä takaiskusta huolimatta RoPSin maalivahti Marika Vuoskulompolo pelasi hyvän ottelun. Saara Autto oli myös pirteällä pelipäällä ja Reetta Linna puolusti hyvin.

RoPSin naiset jäävät pelitauolle, sillä seuraava ottelu on vasta 18. heinäkuuta Vaasassa. MV

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1491 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227