ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 25 heinäkuu 2010 13:16

Poutiainen Italiasta RoPSin maalitalkoisiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Tanja Poutiainen teki yhden ja Maria Wimmer neljä maalia RoPSin naisille. Tanja Poutiainen teki yhden ja Maria Wimmer neljä maalia RoPSin naisille.

Rovaniemen Palloseura piti kauden tähän asti muhkeimmat maalitalkoot mustasaarelaisen I-JBK:n kustannuksella lauantaina naisten Kakkosen pohjoislohkon ottelussa Susivoudissa. Lopputulos oli peräti 11-0 (8-0).

- Ei sarjajumbo ihan noin heikko ollut kuin numerot kertovat, mutta me viimeistelimme nyt kovalla prosentilla. Saatiin ainakin maaliero kuntoon, sillä nyt ollaan plussalla 21 maalia, summasi RoPSin valmentaja Kimmo Savolainen.

Maalitalkoisiin ehti mukaan myös RoPSin nimekkäin urheilija, alppihiihtäjä Tanja Poutiainen, joka palasi perjantaina kesän ensimmäiseltä lumileiriltä Italian Stelviosta. Jalkapallovire oli kunnossa, sillä Poutiainen täräytti ottelun ensimmäisen ja samalla kauden ensimmäisen maalinsa maalinedustaruuhkasta.

- Sehän oli myös ottelun voittomaali, naurahti valmentaja Savolainen.

Innokkaimmin verkkoja venyttivät Mira Majava ja kapteeni Maria Wimmer, jotka molemmat tekivät neljä maalia. Kaksi muuta maalia merkittiin Jonna Riipille ja Jenna Vaaralle.

RoPSin kausi jatkuu kotiottelulla ensi sunnuntaina (1.8.), jolloin keskuskentällä vastaa tulee Vaasan Palloseura. KP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 2467 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227