ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 30 elokuu 2010 08:23

RoPSin naisille kaksi tasapeliä Pohjanmaalta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran viikonloppu Pohjanmaalla tuotti kaksi tasapelipistettä. RoPS kohtasi Vaasan IFK:n jalkapallon naisten Kakkosessa sunnuntaina Vaasan raviradalla. Pisteet tasattiin maalein 1-1 (0-0).

- Paikkoja oli puolin ja toisin, joten lopputulosta voi pitää oikeutettuna. VIFK oli hyvä, ja meidän piti olla tosi tarkkana erityisesti Ria Ölingin kanssa, RoPSin valmentaja Kimmo Savolainen totesi.

Öling saikin survottua ottelun avausmaalin. RoPSin tasoitus tuli 59. minuutilla, kun Mira Majava pääsi Maria Wimmerin syötöstä yksin läpi ja nosti pallon yli vaasalaismaalivahdin.

RoPSin syksyn urakka jatkuu lauantaina kotikentällä iisalmelaista Klubi-36:tta vastaan. Seinäjoen Mimmiliiga nousee normaalisuorituksilla Ykköseen, mutta RoPS on vahvasti kiinni C-lohkon kakkospaikassa. JP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1559 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227