ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 19 syyskuu 2010 10:45

RoPSin naiset lähellä kakkossijaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisten joukkueen hyvä vire pitää myös kauden loppusuoralla. Lauantain Kakkosen kotiottelussa RoPS nitisti keskuskentällä oululaisen ONS II:n 4-1 (2-1).

Voitollaan RoPS varmisteli lohkon kakkossijaa. Varma se tosin ei ole, sillä Vaasan IFK:lla on yksi peli vähemmän pelattuna. SeMi Seinäjoelta on jo varmistanut paikan nousukarsintaan. RoPSin kaudesta on jäljellä vierasottelu Mustasaareen I-JBK:n vieraaksi 2.10.

- Peli oli välillä vähän puuroa, mutta pakolliset maalit saatiin väännettyä, kommentoi valmentaja Kimmo Savolainen.

RoPSin maalin jakautuivat neljälle pelaajalle. Saara Ylianttila latasi jo kauden 13. osumansa. Maalia tuulettivat lisäksi Jenny Tyni, Netta Halme ja Jonna Riipi. KP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1914 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227