ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 05 elokuu 2011 11:23

Valmentajalle jäi jossiteltavaa Poutiaisen ylärimakudista

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Lapin naisjalkapalloilun herruus Visan Pallon ja Rovaniemen Palloseuran välillä pysyi kemiläisillä 4-2 (2- 0) voiton myötä.

Kotijoukkueen alku oli Kakkosen ottelussa suorastaan tyrmäävä, sillä jo kymmenen minuutin pelin jälkeen taululla oli lukemat 2-0.
– Painotin, että ensimmäinen vartti pitää pelata tarkasti ja puolustaa hyvin, RoPSin valmentaja Kimmo Savolainen manasi vieraiden alkua.
Ensimmäisellä puoliajalla tilanteita riitti molemmissa päissä, mutta lisämaaleja ei kuitenkaan enää nähty.
Toisen puoliajan alku oli kuin ensimmäisen toisinto. Peli oli juuri ja juuri ehditty aloittaa tauon jälkeen, kun Visan Pallon Natalia Kuikka iski pallon verkon perukoille ja luvuiksi jo 3-0.
RoPS ei kuitenkaan lannistunut missään vaiheessa. Lopulta vieraiden kova painostus palkittiin myös maalien muodossa, ja RoPS iski kolmeen minuuttiin kaksi kavennusosumaa.
– Kaksi täysin turhaa maalia annoimme vastustajalle, jotka tulivat puolustuksen virheistä. Kaksinkamppailuihin pitää saada lisää voimaa, ja koko joukkueen tiiveyttä pitää parantaa, kotijoukkueen valmentaja Tommi Salmi totesi. – Peli oli hetkittäin sitä mitä haluan. Kavennusmaalien aika oli meidän etsikkoaikaamme, ja jos Tanja Poutiaisen ylärimaveto olisi mennyt maaliin, niin peli olisi voinut kääntyä meille, Savolainen harmitteli.

Mikko Kinisjärvi
© 2011 Lapin Kansa

 

Luettu 1894 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227