ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 10 kesäkuu 2012 10:00

RoPSin naiset veivät pisteen sarjakärjeltä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura onnistui nappaamaan vieraspisteen Kajaanin Wimmalta jalkapallon naisten Kakkosessa maalein 1–1 (0–1).

– Vääntö oli kovaa, kun vastassa oli sarjajohtaja. Tarkoitus oli hakea kolme pistettä, mutta ei ihan onnistuttu, valmentaja Kimmo Savolainen kertoi.
Pipsa Happo vei rovaniemeläiset 0–1-johtoon viiden minuutin pelin jälkeen Mira Jänkälän syötöstä. Wimma iski tasoituksen, kun ottelua oli pelattu 65 minuuttia.
– Pelattiin aika ajoin hyvin ja saatiin tilanteita, mutta ei onnistuttu maalinteossa. Toisen puoliajan vastatuuli hieman vaikutti peliin. Tämä oli ensimmäinen pistemenetys Wimmalle, mutta pystymme vielä parempaan, Savolainen kertasi.

© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1529 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227