ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 06 elokuu 2012 10:50

IK Myran väänsi RoPSia kovempaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkueen Pohjanmaan-reissun toinen ottelu ei tuottanut toivottua lopputulosta, kun IK Myran väänsi kotitantereellaan Alavetelissä pisteet jalkapallon naisten Kakkosen ottelussa maalein 2–1 (1–1).

– Myran on fyysisempi joukkue ja pärjäsi meille vääntöpalloissa, mutta lopputuloksesta jäi kyllä hampaankoloon. Tasapeli olisi voitu pitkin hampain ottaa, valmentaja Kimmo Savolainen tuumi.
Savolaisen mielestä tasapeli olisi ollut oikeudenmukainen lopputulos.
– Kulmapotkun jälkitilanteessa tuomari ei puuttunut asiaan, kun Myranin pelaaja pelasi palloa käsillä. Siinä vaiheessa oltiin 0–1 johdossa.
Rovaniemeläisten maalin teki Jenna Tuunala Maria Karppisen syötöstä.
Myös peliareenan kunnosta oli sanottavaa.
– Kenttä oli niin huonossa kunnossa, että peli meni välillä mutapalloksi, Savolainen tuumi.
RoPSilla on ensi lauantaina paljon pelissä, kun kajaanilainen FC Wimma tulee Rovaniemelle. Susivoudissa ratkotaan jo pitkälti sijoja kaksi ja kolme, kun Vaasan IFK on karannut muilta kärkijoukkueilta.

Jaarli Pirkkiö
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1623 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227