ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 30 heinäkuu 2014 11:29

RoPS naisilla tänään derby Keskuskentällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkueen kotiottelujen heinäkuun sarja jatkuu tänään keskuskentällä, kun vastaan asettuu tuttu vastustaja Tornion Jalkapalloklubi.

Joukkueet tuntevat toisensa varsin hyvin, sillä jo harjoituskaudella joukkueet kohtasivat kolme kertaa. Sarjaottelussa toukokuussa RoPS oli Torniossa 2-0 parempi, mutta derbyotteluissa on aina oma kutinansa, eikä edellisillä ottelutuloksilla ja sarjasijoituksella ole suurta painoarvoa.

RoPS saa otteluun takaisin liigadebyyttinsä tehneen Johanna Vainionpään maalin suulle. Janette Sieppi on kuntoutusvaiheessa ja on vielä ToJK-ottelusta sivussa, mutta paluu on todennäköistä lähiaikoina.

Kapteeni Liisa-Maija Rautio sai maalisaldonsa auki edellisessä ottelussa ja janoaa lisäosumia, joita tarvitaan helpottamaan Tinja Jokelaisen vastuuta maalinteossa.

Ottelu alkaa keskuskentällä klo 18.30.

 

Luettu 1163 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227