ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 16 elokuu 2014 11:31

Kurikan Ryhti mittaa RoPSin nykykunnon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kurikka on yleisemmin tunnettu entisen hiihtosuuruuden Juha Miedon kotipaikkana, mutta löytyy Kurikasta myös naisten Kakkosen jalkapallojoukkuekin.

Kurikan Ryhti nousi täksi kaudeksi Kakkosen ja tällä hetkellä joukkue pitää C-lohkon jumbopaikkaa. Hyväkuntoinen ja erittäin urheilullinen joukkue on parantanut peliään sarjakauden edetessä. Joukkueella on nopea hyökkääjä Anna Lehtonen, joka on osunut maalirautojen väliin jo 7 kertaa. Pelintekijä Leeni Lähteenmäen kanssa saa kotijoukkue myös olla varuillaan.

RoPS avasi kautensa toukokuun alussa vierasottelulla Kurikkaa vastaan ja hankalan alun jälkeen pisteet matkasivat Rovaniemelle 2-0 -numeroin.

RoPS saa jälleen riveihinsä luotettavan ja älykkään topparinsa Jenna Tuunalan, joka muodostaa Emilia Härkösen kanssa yhden Kakkosen parhaista topparipareista.

Tinja Jokelainen kamppailee lohkon maalikuninkuudesta FC Unitedin Louise Björkskogin kanssa. Björkskog on maalipörssin kärjessä 11 maalilla ja Tinja on saanut tililleen 10 maalia.

RoPS kamppailee lohkon voitosta pietarsaarelaisten kanssa. Eroa FC Unitediin on 3 pistettä ja ratkaiseva keskinäinen ottelu pelataan 30.8. Rovaniemellä. Kurikka-ottelu pelataan Susivoudin uudella tekoviheriöllä tänään lauantaina klo 15.

© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1324 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227