ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 18 lokakuu 2014 09:32

”Lähtökohta on että kausi jatkuu lauantain jälkeenkin”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjalkapalloilijoiden kauden huipennus lähenee. Tänään joukkue pelaa toisen karsintaottelun tammisaarelaista EIFiä vastaan. RoPS venyi vieraissa 1-1 tasapeliin, joten paikka toiseen karsintavaiheeseen varmistuisi myös maalittomalla tasapelillä.

RoPSin naisilla tänään ratkaiseva kotipeli nousukarsinnoissa.

Kotipelissä tuskin lähdetään nollaa hakemaan.

– Lähtökohtana on, että kausi jatkuu lauantain jälkeenkin. Takana on hyvä harjoitusviikko, kehuu valmentaja Olavi Tammimies ja muistaa myös Rovaniemen hyviä olosuhteita talven merkeistä huolimatta.

– Kaupunki on pitänyt hyvin huolta, että keskuskenttä on lämpimänä. Olemmekin harjoitelleet koko ajan ulkona.

RoPS saa toiseen otteluun liki koko pelaaja-arsenaalin. Pois on vain matkoilla oleva Sara Stewart. Tammisaaren peliin verrattuna vahvuuteen liittyvät Tanja Poutiainen ja Laura Jantunen, jotka tuovat kaivattua kokemusta kentälle. Meri-Lappi Unitedista joukkuetta vahvistaa Pinja Spets.

– Helppoa peliä on turha odottaa. Vastassa on kokenut porukka, jolla on paljon Ykkösen kokemusta. Meidän ase on, että olemme nopeampi joukkue, Tammimies näki.

Toinen tärkeä lenkki on maan maalivahtilupauksiin kuuluva Johanna Vainionpää.

EIF:n vaarallisen pelaaja hyökkäyksessä on Josefin Jensen, joka hankki joukkueensa tasoitukseen johtaneen rankkarin viikko sitten.

Otteluparin voittaja etenee lopulliseen nousukarsintaan, jossa vastaan tulee voittaja otteluparista FC United-Kouvolan Sudet. Pietarsaarelaisilla on mäki kiivettävänä lauantain kotipelissä, sillä Kouvolassa tuki takkiin perätä 3-0.

RoPS-EIF ottelu pelataan lauantaina iltavaloissa klo 18 alkaen.

 

Luettu 1137 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227