ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 27 lokakuu 2014 08:49

RoPSin naiset pelaavat noususta ensi lauantaina kotikentällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen jalkapallokausi saa komean huipennuksen, kun Rovaniemen Palloseuran naiset pelaavat ensi lauantaina noususta Ykköseen.

RoPS haki sunnuntaina 1. nousukarsintapelissä 0-0 tasapelin Myllykoskelta Kouvolan Susien vieraana. Tämä tiesi, että RoPS nousee kotivoitolla sarjaporrasta ylemmäs.

– Nolla-nolla oli minimitavoite reissulta. Kaikki on nyt omissa jaloissa, hehkutti tyytyväinen valmentaja Olavi Tammimies.

Kokeneen valmentajan mielestä Myllykoskella pelattiin kauden tähän asti kovin peli.

– Vastustaja oli tosi hyvä. Puolustimme kuitenkin vahvasti ja maalivahti Johanna Vainionpää otti tarvittavat kopit. Olimme 2. jaksolla hiukan alakynnessä, Tammimies myönsi.

Ottelun paras maalipaikka oli Susien Satu Hermusella 70. minuutilla, mutta läpiajoa seurasi laukaus reilusti ohi maalin. RoPSin paras paikka oli Tinja Jokelaisella, mutta 20 metristä lähtenyt veto meni pallon verran ohi maalin.

Erityiskiitoksen Tammimies antoi joukkueen 15-vuotiaalle puolustajalle Julianne Arvirannalle, joka hoiti pakin tehtävät mainiosti.

RoPS oli reissussa ilman Tanja Poutiaista, joka ei näillä näkymin pelaa ratkaisuottelussakaan.

– Olemme pelanneet ilman Tanjaa suurimman osan kaudesta. Hienoa, että hän oli mukana kahdessa pelissä ja teki kaksi maalia. Tanjalla on edelleen omia velvoitteita ja ensi lauantaina hän on Skiexpossa, Tammimies kertoi.

Tammies aikoi vielä keskustella Kemin suuntaan, josko Laura Tolonen (Merilappi United) liittyisi farmisopimuksen puitteissa RoPSin vahvuuteen.

Ratkaisuottelu alkaa ensi lauantaina keskuskentällä klo 14. Hätävarapaikkana on Ounashalli, mutta sääennusteet eivät lupaa niin suurta muutosta ettei ulkona pelattaisi.

Kari Pyykkö
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1243 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227