ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 30 elokuu 2015 10:14

RoPS Naiset murjoi FC Unitedin 30 minuutissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin maalipyssyt Julia Heino (vas.) ja Liisa-Maija Rautio hämmentävät FC Unitedin puolustuksessa. RoPSin maalipyssyt Julia Heino (vas.) ja Liisa-Maija Rautio hämmentävät FC Unitedin puolustuksessa. Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen Palloseura on terävöittänyt selvästi otettaan syksyä kohden naisten Kakkosessa. Lauantaina joukkue murjoi keskuskentällä kärkikahinoissa olevan pistarsaarelaisen FC Unitedin 3-0 (3-0) ja jahtaa tiukasti parhaan lohkokakkosen paikkaa.

Nousukarsintaan pääsy edellyttää parhaaksi lohkokakkoseksi yltämistä.– Eipä ollut vastustajalla tällä kertaa mitään sanomista. Peli oli käsitelty puolen tunnin jälkeen, summasi tyytyväinen valmentaja Olavi Tammimies , jonka mukaan RoPS alkaa olla viime syksyn vireessä.

Kun lohkoykköseksi ei enää pääse, loppukauden ainoa tavoite on saalistaa mahdollisimman paljon pinnoja ja olla paras lohkokakkonen. Se veisi mukaan nousukarsintoihin.

– Meillä on kaksi peliä jäljellä ja sen jälkeen katsotaan tilanne. Pohjoislohko on vajaa lohko, joten pistelaskussa on omat kuvionsa kun runkosarja on pelattu, Tammimies kertoi.

Nykyiseen peli-ilmeeseen hän oli tyytyväinen.

– Joukkueessa on kilpailua pelipaikoista. Anna Lehtosen liittyminen hyökkääjistöön tuo sinne lisää sähinää. Hän pelasi nyt puoli tuntia ja oli vaarallinen, Tammimies kehaisi Kurikasta Rovaniemelle opiskelemaan tullutta pelaajaa.

RoPS maalipyssy koko kautta ajatellen on ollut B-juniori Julia Heino, joka nytkin karkasi kahdesti maalintekoon. Kauden saldo näyttää jo 11 osumaa. Avausmaalista vastasi kapteeni Liisa-Maija Rautio.

RoPSilla oli 2. jaksolla saumat lisämaaleihin, mutta Janette Siepin paras yritys jysähti ylärimaan.

RoPSin vahva osa oli myös topparipari Eeva-Leena Sarajärvi - Emilia Härkönen. Maalivahti Johanna Vainionpää pelasi kuumeisena, mutta säilyi onneksi vähillä töillä.

RoPS pelaa seuraavan kerran kahden viikon kuluttua Ähtävällä Esse IK:ta vastaan. Sen jälkeen pelaamatta on enää yksi kotiottelu.

Kari Pyykkö
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 2239 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227