ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 10 syyskuu 2016 19:13

RoPS:n naisilla ote, tehot hukassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura hallitsi valtaosan ottelua lauantaina naisten jalkapallon Ykkösessä Turun Weikkojen vieraana. Maalinteko tökki kuitenkin pahemman kerran ja kotijoukkue otti varttitunnin kohdalla tulleella osumallaan 1-0 (1-0) voiton.

– Ei ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella, että näin käy, harmitteli RoPS:n valmentaja Olli Tammimies. Iso osuus RoPS:n maalihanojen sulkemisessa oli TuWe:n maalivahdilla Linda Säätelällä, joka torjui muun muassa kaksi läpiajoa ja tukun muitakin vaarallisia tilanteita.

– Meille olisi pitänyt kyllä tulla mielestäni pilkkukin Leila Haapean kaatamisesta, mutta erotuomari näki tilanteen toisin, Tammimies totesi.

RoPS:lla on jäljellä vielä neljä ottelua ja kauden tavoitteeseen eli sarjapaikan säilyttämiseen ollaan pääsemässä.

– Toki asenteen pitää olla kohdallaan ja täysillä pitää mennä loppuun asti. Pisteitä on nyt 19 ja tavoitteena on saalistaa niitä 25, Tammimies linjaa.

Kausi jatkuu viikon kuluttua sunnuntaina, kun Rovaniemelle saapuu vieraaksi liiganousua havitteleva Jyväskylän Pallokerho.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 368 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227