ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 27 touko 2017 16:10

RoPS tauolle voitto taskussa

Kirjoittanut Jorma Fräki
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Julia Heino on jaksanut otteluruuhkasta huolimatta pelata pirteästi RoPSin hyökkäyspäässä. Lauantaina hän iski maalin Turun Weikkojen verkkoon. Julia Heino on jaksanut otteluruuhkasta huolimatta pelata pirteästi RoPSin hyökkäyspäässä. Lauantaina hän iski maalin Turun Weikkojen verkkoon.

"Kolme pistettä oli tärkein saalis."

Rovaniemen Palloseura palasi kahden tappion jälkeen voiton tielle jalkapallo naisten Ykkösessä. Joukkue kukisti "match dayn" alkaiseksi Turun Weikot 2-0 (2-0).

–Nyt oli kaksi väsynyttä joukkuetta vastakkain, joten kolme pistettä oli tärkein saalis, koki RoPSin päävalmentaja Olavi Tammimies taiston tauottua.

Kolme peliä viikkoon on kova rypistys runsaan matkustelun ohessa. Siihen nähden RoPS hallitsi ajoittain pirteästi peliä ja ratkoi ottelun heti avausjaksolla.

Tahtia löi ensin Tinja Jokelainen joka karkasi oikealta ja ampui 14. minuutin kohdalla takakulmaan 1-0 . Jakson lopulla Julia Heino harhautti turkulaispelaajan ja veti alanurkkaan 2-0.

RoPSin kolmaskin maali oli lähellä, mutta Venla Viertolan viimeistely ei aivan onnistunut.

RoPSin pelin selkäranka oli tutusti puolustuslinja. Keskuspuolustuksessa Esther Edem ja Pinja Spets pelasivat järkevästi eikä Laura Pasasen ja Enni Yli-Suvannonkaan otteissa ollut moittimista.

RoPS pääsee otteluruuhkasta ansaitulle tauolle, sillä seuraava ottelu on 10. kesäkuuta. Silloin Rovaniemellä vierailee TPV Tampereelta.

–Ensi viikko vedetään henkeä myös harjoittelusta, joten osa pelaajista pääsee keskittymään rauhassa koulujen päättymiseen, Tammimies kertoi.

Kari Pyykkö

(c) Lapin Kansa
Luettu 2261 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227