ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 10 heinäkuu 2017 16:03

RoPS ja PKKU tasasivat pisteet

Kirjoittanut Jorma Fräki
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS ja PKKU tasasivat pisteet Kuva: Anssi Jokiranta

RoPS juhli Tinja Jokelaisen tekmää maalia toisella puoliajalla. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon asti.

Rovaniemen Palloseura ja Pallokerho Keski-Uusimaa tasasivat pisteet naisten Ykkösessä 1–1 (0-0) -lukemin.

RoPS siirtyi johtoon heti toisen puoliajan alussa Tinja Jokelaisen puskumaalilla. Vieraat saivat tasoituksen rangaistuspilkulta vajaat vartti ennen täyttä aikaa kun joukkueen kapteeni Anna-Kaisa Hannuksela ei erehtynyt.

– 1-0 -johtomaalin jälkeen annoimme turhaan otteen vastustajalle. Maali roikkui pitkään ilmassa, vaikka se sitten rangaistuspotkusta tulikin, harmitteli RoPSin naisten valmentaja Olavi Tammimies.

Pilkku vihellettiin kun RoPS:n maalivahti Johanna Vainionpää joutui rangaistusalueella kaatamaan PKKU:n kärkkään hyökkääjän Veera Postin.

 

Tasoituksen jälkeen RoPS oli hetken ahdingossa, mutta onnistui kääntämään loppua kohden pelin vielä itselleen. Voittomaalia ei kuitenkaan koskaan nähty.

– Meillä oli kyllä maalintekopaikkoja. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla olimme paljon parempia, ja peli olisi pitänyt ratkaista jo silloin. Mutta piste on aina parempi kuin ei mitään, Tammimies painotti.

RoPS on nyt sarjataulukossa seitsemännellä sijalla, mutta naisten Ykkönen on erittäin tasainen. Seitsemän ensimmäistä joukkuetta ovat kaikki viiden pisteen sisällä.

PKKU ja RoPS kohtaavat jälleen viikon kuluttua, silloin Tuusulassa. Seuraavan kotiottelunsa RoPS pelaa 22.7. Malmin Palloseuraa vastaan.

Tapani Juusola

(c) Lapin Kansa

Luettu 1913 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227