ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 13 touko 2018 06:47

Otteluennakko: RoPS – FC Sport-j - Jatkuuko voittoputki?

Kirjoittanut Marko Pirnes
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jatkuuko naisten neljän ottelun mittainen voittoputki tänään äitienpäivänä? Keskuskentällä klo 13:00 alkavassa ottelussa RoPS kohtaa  Naisten Ykkösessä viidentenä olevan Vaasalaisen FC Sport Juniorit.

Jos kauden alku oli hiukan kurssin etsimistä, on RoPS:n suunta tällä hetkellä erittäin vakaa. RoPS on löytänyt pelillisesti hyvät sävelmät, kulkenut voitosta voittoon ja nostanut itsensä tasaisesti alkaneen sarjan kärkisijoille. 

RoPS on kerännyt viidessä ottelussa 12 pistettä. Samoissa pistelukemissa ovat myös HPS, VIFK ja IK Myran.

Vaikka päivän vastustaja on uusi tuttavuus RoPS:lle, päävalmentaja Olavi Tammimies lähtee otteluun luottavaisin mielin.

- Kauden edetessä henkilökohtaiset virheet ovat vähentyneet huomattavasti. Olemme parantaneet joukkueen tekemistä peli peliltä. Itsevarmuutta löytyy, Tammimies painottaa.

- Tosin nyt meillä on alla pitkät vieraspelireissut Tampereelle ja Kuopioon, eli kilometrejä on kertynyt noin 2000 km verran lyhyen ajan sisään. Palautuminen ei ole voinutkaan olla ihan parasta mahdollista.

FC Sport-J on alkukaudesta puolestaan pelannut tasaisia pelejä. Viidestä ottelusta voittoja ja tappioita on tullut kaksi kappaletta, yksi ottelu on päättynyt tasapeliin. Maalierokin kertoo samaa, kun tehtyjen ja päästettyjen maalien sarakkeessa on sama luku.

Vaastasta Napapiirille on tulossa urheilullinen joukkue, joka on sekoitus nouruutta ja kokemusta. FC Sport-J ei ole tälle kaudelle ottanut vielä ensimmäistäkään vieraspistettä, joten nälkä vaasalaisilla lienee sunnuntaina sen mukainen.

Sunnuntain ottelussa RoPS:n jenkkikärki Elise Larretin pelaaminen on vielä kysymysmerkki. Elise loukkasi nilkkaansa 5.5. pelatussa ottelussa TPV:tä vastaan.

Teksti: Marko Pirnes

Luettu 1756 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227