ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
torstai, 02 touko 2019 17:12

Naisten Ykkönen jatkuu lauantaina - RoPS Naisia matkaa haastamaan Ilves/2

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Pirita Väinämö ja RoPS Naiset lähtevät hakemaan voittoa ensimmäisestä keskinäisestä Ilves/2 kohtaamisesta Pirita Väinämö ja RoPS Naiset lähtevät hakemaan voittoa ensimmäisestä keskinäisestä Ilves/2 kohtaamisesta

RoPS Naiset pelaavat kauden toisen kotiottelunsa vappuviikon lauantaina 4.5. klo 13 sarjanousija Ilves/2:ta vastaan.

Kolmen pelatun ottelun jälkeen RoPS lähtee Ilves/2 peliin tuloksellisesti hyvistä asemista kahden perättäisen voiton myötä. Tämän lisäksi joukkueen peliesitys on hioutunut ottelu ottelulta haluttuun suuntaan, näin toteaa myös päävalmentaja Liisa-Maija Rautio:

- Pallollinen pelaaminen on mennyt peli peliltä valtavasti eteenpäin. Puolustuspelaaminen on sellainen osa-alue, jota halutaan vielä viilata kuntoon. Henki joukkueessa on tällä hetkellä erittäin hyvä!

RoPS:n tavoin Ilves/2 on nuori joukkue. Kauden avausottelussa HPS:aa vastaan tamperelaisten kokoonpano koostui kokonaan 2000-luvulla syntyneistä pelaajista. Avausvoittonsa Naisten Ykkösessä Ilves/2 nappasi kotikentällään, kun joukkue nousi toisen puoliajan maaleillaan nopeasti tasoihin ja ohi Kokkolan GKB:stä.

RoPS:n kokoonpanoon käytettäviksi palaavat viime viikolla aluejoukkueiden lopputurnauksessa Pohjoisen joukkueessa mukana olleet Anni Ollila ja Saana Valkama. Pieni vamma pitää Nea Tennon tämän viikon sivussa. Poissa ovat myös pitkäaikaispotilaat Tinja Jokelainen ja Julia Heino.

Luettu 1651 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227