ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
perjantai, 07 kesäkuu 2019 20:25

Sarjanousija HauPa Rovaniemelle – RoPS kotivoiton metsästykseen!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Lauantaina 8.6. klo 13.00 käynnistyvä Naisten Ykkösen ottelu RoPS – HauPa on RoPS:n viimeinen kotipeli ennen kuukauden mittaista kotiottelutaukoa. Seuraavan kerran RoPS Naiset pelaa Keskuskentällä heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

Lähtökohdat lauantain peliin ovat sarjataulukon perusteella hyvin tasaiset. Joukkueiden välinen piste-ero kahdeksan pelatun ottelun jälkeen on kolme pistettä RoPS:n hyväksi. Hieman näkyvämpää eroa löytyy sen sijaan maalierotilastoista. Tälle kaudelle Naisten Ykköseen noussut HauPa on kärsinyt kauden alussa sarjan kärkijoukkueita vastaan pari suurilukuisempaa tappiota, joiden myötä joukkueen maaliero on -12, kun RoPS:n vastaava lukema on -3. Tehtyjä maaleja joukkueilla on kuitenkin lähes saman verran, HauPalla 10 ja RoPS:lla 11.

Edellisessä ottelussaan haukiputaalaiset nollasivat kotonaan GBK:n ja ottivat 2-0 voiton. RoPS:n viime viikon 0-0 tasapeli TuWe:a vastaan kotona jätti joukkueen nälkäiseksi ja lauantaina tähtäimenä on kotivoitto. Tällä viikolla Rovaniemellä järjestettävä suuri lasten ja nuorten lentopallotapahtuma Power Cup on tarkoittanut muutoksia myös RoPS:n treeniviikkoon.

- Tämä viikko on harjoiteltu vähän erillä tavalla Power Cupin myötä. Kokoonpanoon ja pelipaikkoihin on tehty pieniä muutoksia.

- Hyvällä fiiliksellä ja ihanalla aurinkoisella kelillä lähdetään pelaamaan Haukiputaan Palloa vastaan, kommentoi päävalmentaja Liisa-Maija Rautio.

RoPS:n kokoonpano kokee lauantain peliin muutamia muutoksia. Ruusa Portaankorvan lainasopimus päättyi viime viikolla ja Portaankorva palaa ONS:n riveihin. Hulda Kuustie ei ole lauantaina pelaavassa kokoonpanossa ONS:n ja HauPa:n välisestä farmisopimuksesta johtuen. Lisäksi sivussa ovat Iines Ollitervo ja Juuli Varis sekä pitkäaikaistoipilaat Julia Heino, Tinja Jokelainen ja Miljä Fräki.

Luettu 1294 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227