ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
perjantai, 19 heinäkuu 2019 12:19

PK-35 Helsinki tuo kovan haasteen Napapiirille - RoPS Naiset valmiina

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ruusa Portaankorva Ruusa Portaankorva
RoPS Naiset kohtaa PK-35 Helsingin Naisten Ykkösen ottelussa lauantaina 20.7. klo 13.00 Keskuskentällä.

- Maanantai ja tiistai treenattiin hyvin, miesten edustuksen europelin johdosta jouduttiin tekemään näin loppuviikosta hieman erilaista oheisharjoittelua. Perjantaina valmistavan harjoituksen kautta lähdetään sitten kohti lauantaita, kuvaa RoPS Naisten päävalmentaja Liisa-Maija Rautio joukkueen viikkoa.

Lauantain vierailija PK-35 Helsinki kuuluu kiistatta sarjan kärkijoukkueisiin, joten lauantaina RoPS:lla on hyvä tilaisuus päästä testaamaan omaa peliään kärkijoukkuetta vastaan. Huhtikuussa joukkueiden ensimmäinen keskinäinen ottelu käynnisti molempien kauden Naisten Ykkösessä. Tuolloin helsinkiläiset ottivat voiton kotonaan numeroin 3-0. Nyt joukkueet pääsevät näkemään, kuinka toistensa otteet kentällä ovat puolessa kaudessa kehittyneet.

- Kova joukkue tulossa vastaan, mutta ei se mitään. Me lähdetään pelaamaan omaa peliä ja sitä kautta haetaan kotivoittoa. Tiedetään, että se vaati niin sanotusti nappisuoritusta kaikilta pelaajilta hyökkäys- ja puolustussuuntaan, toteaa Rautio.  

Naisten Ykkösen maalitilaston kärkinelikosta peräti kolme nähdään lauantaina Keskuskentällä tositoimissa, PK-35 Helsingin Mette Barck ja Anita Abu sekä RoPS:n Pinja Spets. Puolustuspelin on siis syytä olla kunnossa molempiin suuntiin, mikäli lauantain ottelusta mielii ottaa pisteitä tililleen.

- Toivottavasti mahdollisimman moni tulee lauantaina paikalle kannustamaan meidät voittoon tästä tärkeästä ottelusta ja nauttimaan naisfutiksesta, Rautio toivoo.

RoPS kokoonpanosta poissa ovat Juuli Varis sekä loukkaantuneena olevat Tinja Jokelainen, Julia Heino, Milja Fräki ja Iines Ollitervo.

Luettu 1906 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309