ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
perjantai, 23 elokuu 2019 20:03

RoPS Naiset jälleen vaasalaisjoukkueen kimppuun kotikentällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS Naiset ja FC Sport-j kohtaavat Keskuskentällä lauantaina 24.8. klo 13.00. Hyvin harjoitellut RoPS on jälleen valmiina pelipäivään.

Naisten Ykkösen otteluaikataulu on tarjonnut RoPS:lle aikaa paneutua harjoitteluun, sillä rovaniemeläisten elokuuhun sisältyy ainoastaan kaksi kotiottelua, molemmat vaasalaisia vierailijoita vastaan. Päävalmentaja Liisa-Maija Raution mukaan joukkue onkin peli-intoa täynnä:

- Mahtavaa päästä pelaamaan taas, elokuu on meidän osalta tosi hiljainen kun on kaksi kotipeliä vaan. Viime peli oli tosi hyvä ja siitä on jäänyt joukkueeseen hyvä meininki. Viimeksi Sportia vastaan meiltä tosi hankala peli vieraissa, mutta nyt on uusi peli ja hyvällä fiiliksellä lähdetään pelaamaan.

Kauden edeltävä, vaasalaisten 1-0 voittoon päättynyt, kohtaaminen oli RoPS:n kannalta harmittavan epäonninen. Toukokuisen pettymyksen on kuitenkin pyyhkinyt pois omien peliotteiden hiominen ja niiden kehittyminen. Vaikka RoPS:n edellinen ottelu toista vaasalaisjoukkuetta VIFK:ta vastaan päättyi maalittomana, oli kentällä nähtävissä RoPS:n kannalta monia hyviä elementtejä. Tulevana lauantaina vierailijaksi saapuva FC Sport-j on yhdessä GBK:n kanssa viimeistellyt vähiten maaleja (11) kaudella, keräten samalla 13 sarjapistettä, 6 pistettä kotijoukkuetta vähemmän.

- Meidän peli on kehittynyt koko ajan eteenpäin aika huimastikin. Kun saadaan hyvä vireystila ja lataus tähän otteluun niin kyllä me se handlataan. Luottamus omaan tekemiseen on kova, Rautio kommentoi.

Viime peliin verrattuna kokoonpanosta ovat poissa Enni Yli-Suvanto, Sanna Rautio sekä Nea Tenno. Edeltävässä FC Sport-j kohtaamisessa loukkaantunut Milja Fräki sen sijaan on muuttanut ulkomaille, eikä näin ollen enää pelaa RoPS:ssa kuluvalla kaudella.

Luettu 1461 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227