ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 03 heinäkuu 2020 14:55

RoPS Naisille Ella Pesonen lainaan HJK:sta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

RoPS ja HJK ovat tehneet heinäkuun kattavan lainasopimuksen 18-vuotiaasta topparista Ella Pesosesta.

Molemmat seurat ovat avoimia ajatukselle, että lainapesti jatkuu vielä heinäkuun jälkeenkin. HJK-kasvatti teki liigadebyyttinsä HJK:n riveissä viime pelissä KuPSia vastaan, kun hän pääsi 87. minuutilla kentälle.

RoPSin päävalmentaja Liisa-Maija Rautio toivottaa innostuneena Pesosen tervetulleeksi pohjoiseen.

- Joukkueen kannalta on mahtavaa saada tuollainen pelaaja vahvistamaan meidän joukkuettamme. Ella on taitava toppari, joka iloisena ja reippaana persoonana pitää varmasti omalta osaltaan hyvää yhteishenkeä joukkueessa yllä.

- On tosi hienoa, että seurat tekevät tällaista yhteistyötä nuorten pelaajien kehittämisessä ja kasvattamisessa, Rautio toteaa tyytyväisenä.

Luettu 1097 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227