ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 04 touko 2021 17:58

Otteluraportti ONS-RoPS 3-1 (1-0)

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS naiset kohtasi Castrenin tekonurmella sarjan suurimpiin nousijasuosikkeihin lukeutuvan ONS:n viime sunnuntaina.
Talven ja kevään harjoitusotteluissa molemmat ovat voittaneet vieraskentällä joten tasainen ja tiukka ottelu oli odotettavissa.

Vierasjoukkue joutui tekemään kokoonpanoon muutoksia, kun perjantain viimeistelyharjoituksissa selvisi, että kapteeni Pinja Spets ei ole pelikuntoinen, ja lisäksi edellisessä kotiottelussa ulosajettu Marianna Kallonen oli pelikiellossa. Lisäksi puuttuivat Emilia Kristo, Alma Haapa-aro ja Nanna Peteri.

ONS otti pelin heti hallintaansa ja kun ottelua oli pelattu noin 10 minuuttia, ONS hyökkääjä pääsi laidalta läpi ja pitkän kuljetuksen seurauksena pääsi syöttämään maalin edustalle, josta pallo kimposi korkeuksiin puolustajan jalasta ja maalivahti Varis ei saanut palloa vangittua, vaan pallo tipahti suoraan maalin edessä olleelle ONS pelaajalle, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin kahdesta metristä. Tämän jälkeen peli tasoittui hieman ja RoPS pääsi paremmin mukaan peliin, mutta ei tästä huolimatta onnistunut pääsemään huippupaikoille. Tauolle mentiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toisella puoliajalla kentälle saapui sisuuntunut vierasjoukkue, joka saikin heti pelin painopisteen siirrettyä kotijoukkueen maalille, ja kun peliä oli pelattu 52 minuuttia, niin Hulda Kuustien antaman kulman jälkitilanteesta Anni Ollila pääsi lähietäisyydeltä laukomaan pallon ONS maalin kattoon ja tilanne oli 1-1. Maalin jälkeen RoPS pystyi vyöryttämään tilanteita ONS maalille, mutta kotijoukkueen puolustus pystyi estämään vierasjoukkueen lisämaalit.

Kun peliä oli pelattu noin 70 min, ONS onnistui murtamaan RoPS puolustuslinjan hyvällä pystysyötöllä ja laidalta läpi päässyt pelaaja löysi syötöllään vapaana olevan kotijoukkueen pelaajan kuudentoista sisältä, jolla oli helppo työ viimeistellä pallo maaliin. Maalin jälkeen RoPS ei saanut enää vaarallisia maalipaikkoja ja ONS pystyi hallitsemaan peliä.

10 min ennen loppua ONS iski vielä kolmannen maalin ja ottelu ratkesi lopullisesti siihen. "Vastustaja oli tänään parempi ja vaikka saatiinkin peli tasoihin niin emme tänään yltäneet sille tasolle että olisimme voineet voitosta pelata. Peli-ilme ja taistelutahto oli jälleen hyvä, kun miettii mistä lähtökohdista otteluun lähdettiin, kun jouduttiin peluuttamaan pelaajia eri pelipaikoilla kuin he normaalisti pelaavat", totesi päävalmentaja Lumijärvi.

Nyt keskitytään jo tulevaan kotipeliin, kun lauantaina kohdataan toinen kova vastustaja TPS Turusta. Tällä kertaa otteluun pääsee myös katsojia, joten lämpimästi tervetuloa Keskuskentälle klo 13.00 alkavaan otteluun kannustamaan!

Luettu 535 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227