ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 18 kesäkuu 2021 19:50

Otteluennakko RoPS-VIFK

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Rovaniemen Palloseuran naisten Ykkösen kausi jatkuu huomenna lauantaina, kun vastustajaksi saapuu VIFK Vaasasta.

"Huomenna saadaan fyysinen joukkue vastaan ja meidän pitää olla valmiina taistelemaan joka pallosta, jotta saadaan mahdollisemman hyvä tulos aikaiseksi.

Kauden ensimmäisessä pelissä Vaasassa päädyttiin 1-1 tulokseen ja se oli meiltä ihan hyvä suoritus, mutta VIFK:n pelitapa yllätti meidät silloin. Nyt kun vastustaja on vaihtanut valmentajaa, niin uskon, että heidän pelitapansa on myös muuttunut jollain tavalla. Meille on tärkeää, että keskitytään omaan tekemiseen ja saadaan sitä kautta oma peli pysymään balanssissa täydet 90 minutttia", kertoo päävalmentaja Lumijärvi.

Ottelu alkaa Keskuskentällä klo 13.00 ja lippuja voi ostaa portilta.

Luettu 539 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227