ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 21 lokakuu 2022 17:59

RoPS:n naisten kauden loppuhuipennus pelataan kotiyleisön edessä

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Kaksiosaisen karsintafinaalin ensimmäisen osaottelun toinen puoliaika on unohdettu, joukkue lähtee luottavaisin mielin kotikentällä pelattavaan ratkaisevaan otteluun.

Rovaniemen Palloseura ja FC KTP ratkaisevat lauantaina 22. lokakuuta sen, kumpi nousee seuraavalle kaudelle Naisten Ykköseen. Ensimmäinen osaottelu päättyi tasan 2-2, joten tilanne ei voisi olla jännittävämpi. Joukkueen päävalmentaja Jari Alamäen mukaan joukkueessa on levollinen ja odottava tunnelma.

- Tässä vaiheessa kaikki mitä treenikentällä voidaan tehdä, on tehty. Huomenna mitataan, mihin asti tehty työ riittää. Uskon, että meillä on kaikki mahdollisuudet voittoon, kunhan vain uskallamme pelata omaa peliä.

Karsintafinaalin ensimmäinen osaottelu oli hyvin RoPSin hallussa ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta toisella puoliskolla kotkalaiset tekivät kaksi maalia ja nousivat tasoihin.

- Ensimmäisessä ottelussa nähtiin kaksi hyvin erilaista puoliaikaa. Olemme unohtaneet sen toisen ja jatkamme siitä, mihin ensimmäisellä puoliajalla jäätiin, Alamäki kertaa edellistä kohtaamista.

Päävalmentaja korostaa joukkueen pelaajien vahvaa tahtotilaa ja päämäärätietoisuutta. Valmentajan ei ole tarvinnut asettaa tavoitteita pelaajien puolesta.

- Pelaajien tavoite kauden viimeisen ottelun voittamisesta ja sitä kautta sarjanoususta on ollut koko ajan hyvin selvä ja kaikki ovat olleet valmiita tekemään kovasti töitä sen saavuttamiseksi. Itse olen pyrkinyt auttamaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Alamäki ei varsinaisesti myönnä jännittävänsä viimeistä peliä, vaikka kyse onkin hienon kauden loppuhuipennuksesta.

- Kauden viimeisen pelin haluaa aina voittaa, ja varsinkin silloin, kun on kyse tällaisesta ottelusta, jossa on näin iso panos. Kaikkemme tehdään sen eteen, että kausi päättyy onnellisesti.


RoPS – FC KTP
lauantaina 22.10. klo 13:00
Rovaniemien Keskuskenttä
Liput portilta 8€ / 4€

Ottelussa palvelee ravintola (VIP-tila) ja kanttiini

Luettu 1063 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309