RoPS ja PKKU tasasivat pisteet

Kuva: Anssi Jokiranta
RoPS ja PKKU tasasivat pisteet
RoPS juhli Tinja Jokelaisen tekmää maalia toisella puoliajalla. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon asti.
Rovaniemen Palloseura ja Pallokerho Keski-Uusimaa tasasivat pisteet naisten Ykkösessä 1–1 (0-0) -lukemin.

RoPS siirtyi johtoon heti toisen puoliajan alussa Tinja Jokelaisen puskumaalilla. Vieraat saivat tasoituksen rangaistuspilkulta vajaat vartti ennen täyttä aikaa kun joukkueen kapteeni Anna-Kaisa Hannuksela ei erehtynyt.

–1-0 -johtomaalin jälkeen annoimme turhaan otteen vastustajalle. Maali roikkui pitkään ilmassa, vaikka se sitten rangaistuspotkusta tulikin, harmitteli RoPSin naisten valmentaja Olavi Tammimies.

Pilkku vihellettiin kun RoPS:n maalivahti Johanna Vainionpää joutui rangaistusalueella kaatamaan PKKU:n kärkkään hyökkääjän Veera Postin.

 

Tasoituksen jälkeen RoPS oli hetken ahdingossa, mutta onnistui kääntämään loppua kohden pelin vielä itselleen. Voittomaalia ei kuitenkaan koskaan nähty.

–Meillä oli kyllä maalintekopaikkoja. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla olimme paljon parempia, ja peli olisi pitänyt ratkaista jo silloin. Mutta piste on aina parempi kuin ei mitään, Tammimies painotti.

RoPS on nyt sarjataulukossa seitsemännellä sijalla, mutta naisten Ykkönen on erittäin tasainen. Seitsemän ensimmäistä joukkuetta ovat kaikki viiden pisteen sisällä.

PKKU ja RoPS kohtaavat jälleen viikon kuluttua, silloin Tuusulassa. Seuraavan kotiottelunsa RoPS pelaa 22.7. Malmin Palloseuraa vastaan.

Tapani Juusola

(c) Lapin Kansa

Jaa tämä uutinen
FaceBook  Twitter  

Ota yhteyttä

Yhteystiedot:

  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227

  jari.ilola(@)rops.fi
 +358 400 322 374

 Koskikatu 24 as. 5 , 96200 Rovaniemi

Kaikki yhteystiedot

JoomShaper