RoPSin naisilla karu kauden avaus: 1-5

RoPSin naisilla karu kauden avaus: 1-5

RoPSin puolustuksessa riitti urakoitavaa. Kuvassa kotijoukkueen pelaajista Pinja Spets (vas.), Liisa-Maija Rautio ja Karita Tuomaala (2). Kuva Jussi Leinonen

Kari Pyykkö

Rovaniemen Palloseuran naiset saivat karun startin Ykkösen sarjapeleihin lauantaina keskuskentällä. Helsinkiläisvierailija PK-35 iski avausjaksolla neljä maalia 11 minuutissa ja vei pisteet mukanaan lopputuloksella 1-5 (1-4).

–Vastustajan pelaajalista kertoi jo paljon. Siellä oli rutkasti liigakokemusta ja se näkyi. PK teki vielä kolme maaleista meidän omista virheistä, joten nyt taas tiedetään missä mennään, summasi RoPSin valmentaja Olavi Tammimies ottelua.

RoPSilla oli omat hetkensa avausjaksolla, mutta tekopaikat jäivät yhtä lukuunottamatta käyttämättä. Ainoa onnistuja oli Pirita Väinämö, joka kavensi tilanteet 1-4:ään.

Kotijoukkueen peli nitkahti, kun PK-35 iski kaksi ensimmäistä maaliaan minuutin sisään. Niistä vastasivat Pia Tavi ja Anna Nurmi.

 

–Itseluottamus ei ollut sen jälkeen omalla tasolla, arvioi Tammimies.

Helsinkiläisiä valmentavan Rami Rantasen tytär Amanda Rantanen latasi vielä kaksi maalia neljässä minuutissa.

Topparina pelannut Liisa-Maija Rautio oli kotijoukkueen parhaimmistoa. Polveaan kuntouttanut Esther Edem pääsi myös vartiksi kentälle. Häen panostaan puolustus myös kaipaa. Kotijoukkueen maalitilanteet tulivat pitkälle Milja Fräkin kautta.

RoPSin kausi jatkuu ensi lauantaina Tuusulassa Pallokerho Keski-Uusimaan vieraana.

 


Tulosta