ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: FC Honka - RoPS | Kierros 3 | Veikkausliiga 2008

FC Honka vs RoPS
0 0

Tiedot

Ottelupäivä: 08.05.2008
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Mattias Gestranius
 
Yleisöä : 3.120

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 66 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Chanda Mwaba <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Zeddy Saileti Vaihto ajassa 71 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Juha Majava <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Antti Uimaniemi Vaihto ajassa 90 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Antti Peura <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Nchimunya Mweetwa Varoitukset Min. 49 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2008/kulik.jpg' /><br />Aleksandr Kulik Varoitukset Min. 87 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2008/essomba.jpg' /><br />Titi Essomba Varoitukset Min. 89 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2008/nurmela.jpg' /><br />Mika Nurmela

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
49VaroituksetAleksandr Kulik
66Kentälle Zeddy Saileti (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Chanda Mwaba (Keskikenttä)
71Kentälle Antti Uimaniemi (Puolustaja)
 Vaihtoon Juha Majava (Keskikenttä)
87VaroituksetTiti Essomba
89VaroituksetMika Nurmela
90Kentälle Nchimunya Mweetwa (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Antti Peura (Hyökkääjä)

 Kooste

RoPS taisteli pisteen Hongalta

Rovaniemen Palloseura jatkoi ennakkoluulottomia otteitaan Veikkausliigan kolmannella kierroksella. Tällä kertaa RoPSin taisteluasenne toi myös makean palkinnon. Liigan kärkikaartiin povattu FC Honka ei löytänyt maalin mentäviä aukkoja rovaniemeläisten tiiviistä puolustusrintamasta. Kun maalivahti Kalle Rönkkö oli pariin kertaan mies paikallaan tolppien välissä, sai RoPS arvokkaan vieraspisteen matkaeväikseen pitkälle kotimatkalle. Espoossa pelattu ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Kotijoukkue Honka hallitsi pelin tilanteita välistä varsin selvästikin, mutta ei kyennyt toisaalta kovin vaarallisiin maalipaikkoihin. RoPS puolusti tarkasti koko joukkueen voimin ja pystyi välistä myös hyviin vastahyökkäyksiin. Avausjaksolla RoPSilla oli muutamia maukkaita maalipaikkoja, mutta onnikaan ei ollut mukana, kun Zeddy Sailetin pusku kolisutteli maalin ylärimaa. Mika Nurmelalla ja Chileshe Chibwellä oli myös omat paikkansa rikkoa kuparinen.

Toisella jaksolla Honka sai hieman enemmän painetta RoPS-maalille, mutta aukkoja ei RoPSin alakerrasta löytynyt.

RoPS on kerännyt kolmesta ottelusta neljä pistettä ja on tasaiseksi muodostuneessa sarjataulukossa kahdeksantena. Ottelutahti jatkuu kiivaana, sillä sunnuntaina RoPS kohtaa kotikentällään Myllykosken Pallon. MyPa avasi torstain kierroksella piste- ja voittotilinsa kukistamalla Jaron puhtaasti 3-0. Muissa otteluissa FC Lahti haki vieraspisteet Kuopiosta 3-2, FC Inter kukisti Hakan 1-0 ja Maarianhaminan IFK nousi kahden maalin takaa 4-2 -voittoon FC KooTeePeetä vastaan. VPS-HJK pelasivat 0-0 ja TamU-TPS jakoivat myös pisteet 1-1 lukemin.

Liigan kärjessä jatkavat puhtaalla pelillä Inter ja FC Lahti.

Rönkkö tasapelin takuumies

Maalivahti Kalle Rönkkö pohjusti muutamalla loistotorjunnalla nousijajoukkue RoPSille arvokkaan vieraspisteen FC Hongalta. Rönkkö on torjunnoillaan ottamassa ykkösvahdin paikan RoPSin maalissa.

- Kalle oli todellakin mies paikallaan tolppien välissä. Varsinkin ottelun alkuhetkillä ja aivan loppusekunneilla Rönkkö pelasti joukkueen takaiskuilta, kiitteli RoPSin joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi.

- Piste vieraista on aina nousijajoukkueelle hyvä saavutus. Hieno taistelu koko joukkueelta. Avausjaksolla oli meilläkin paikkoja, mutta enimmäkseen peli oli tasaista vääntöä keskikentällä. Toisella jaksolla Honka pääsi paremmin tilanteisiin, mutta mitään huippupaikkoja ei kuitenkaan ollut kuin muutama. Nekin tulivat meidän pienistä virheistä, mutta onneksi ne eivät olleet niin kohtalokkaita, kuin avauspelissä Interiä vastaan.

- Pelillisesti tämä ei ehkä ollut parasta peliä meiltä, mutta tulokseen pitää olla tyytyväinen. Tyylipisteissä jäimme varmaan kakkoseksi, mutta vain lopputulos muistetaan. Sunnuntaina jatketaan pisteiden saalistusta, Turpeenniemi lupaa.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227