ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: FC Honka - RoPS | Kierros 25 | Veikkausliiga 2009

FC Honka vs RoPS
9 0

Tiedot

Ottelupäivä: 04.10.2009
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Petteri Kari
 
Yleisöä : 1.273

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Maalit Min. 6 ::<br /> Maalit Min. 10 ::<br /> Maalit Min. 12 ::<br /> Maalit Min. 28 ::<br /> Maalit Min. 41 ::<br /> Maalit Min. 59 ::<br /> Maalit Min. 61 ::<br /> Maalit Min. 74 ::<br /> Maalit Min. 82 ::<br />
Vaihto ajassa 45 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Nchimunya Mweetwa <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Jeremiah Ani Vaihto ajassa 60 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Mika-Matti Maisonvaara <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Echiabhi Okodugha Vaihto ajassa 63 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Chileshe Chibwe <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Jukka Yrjänheikki Varoitukset Min. 30 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2009/2.jpg' /><br />Godfrey Chibanga Varoitukset Min. 57 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2009/19.jpg' /><br />Janne Turpeenniemi Ulosajot Min. 87 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2009/2.jpg' /><br />Godfrey Chibanga Pelikiellot Min.  ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2009/1.jpg' /><br />Jung-Hyuk Kwon

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
PelikiellotJung-Hyuk Kwon
06Maalit FC Honka (Rami Hakanpää 1 - 0)
10Maalit FC Honka (Hermanni Vuorinen 2 - 0)
12Maalit FC Honka (Demba Savage 3 - 0)
28Maalit FC Honka (Ville Koskimaa 4 - 0)
30VaroituksetGodfrey Chibanga
41Maalit FC Honka (Joel Perovuo 5 - 0)
45Kentälle Jeremiah Ani (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Nchimunya Mweetwa (Hyökkääjä)
57VaroituksetJanne Turpeenniemi
59Maalit FC Honka (Jami Puustinen 6 - 0)
60Kentälle Echiabhi Okodugha (Keskikenttä)
 Vaihtoon Mika-Matti Maisonvaara (Keskikenttä)
61Maalit FC Honka (Ville Koskimaa 7 - 0)
63Kentälle Jukka Yrjänheikki (Puolustaja)
 Vaihtoon Chileshe Chibwe (Hyökkääjä)
74Maalit FC Honka (John Weckström 8 - 0)
82Maalit FC Honka (Aleksandr Kokko 9 - 0)
87UlosajotGodfrey Chibanga

 Kooste

RoPS romahti häpeällisiin numeroihin

Rovaniemen Palloseura ei voittanut koko liigakaudella yhtään vieraspeliä ja sai reissusta vain yhden pisteen. Viimeinen vieraspeli Honkaa vastaan oli sarjajumbolle suorastaan nöyryyttävä. Honka riepotteli RoPSia, ja takoi taululle jalkapalloon käsittämättömät 9-0 lukemat Maaleista vastasivat Rami Hakanpää, Hermanni Vuorinen, Demba Savage, Ville Koskimaa kahdesti, Joel Perovuo, Jami Puustinen, John Weckström ja Aleksandr Kokko. Tappio on RoPSin pääsarjahistorian suurinumeroisin. Samalla tämä on ensimmäinen kausi, jolloin RoPS ei ottanut yhtään vierasvoittoa.

Ottelu pelattiin erittäin huonoissa olosuhteissa. Vettä tuli kaatamalla ja kenttä oli todella märkä. Homma ratkesi heti alkuunsa, sillä jo 12 minuutin jälkeen tilanne oli 3-0.
- Hävettävä esitys, joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi totesi yksikantaan.
- Tässä näkee eron, kun kentälle tulee mestaruudesta taisteleva joukkue hirmuisella bofoorilla ja joukkue joka ei ole voittanut yhteentoista peliin. Honka taisteli 110 prosenttisesti, me vain 70 prosenttisesti alun maalien jälkeen.

Turpeenniemi puri hammasta.
- Me ei voida jäädä uimaan tähän esitykseen. Koko organisaation seuran ja joukkueenjohdosta viimeiseenkin pelaajan on herättävä. Kahden viikon kuluttua voimme KuPS-voitolla ja Tampereen avustuksella päästä karsimaan, mutta siihen on valtava matka. Tämän hetken tasolla, siitä ei kannata haaveilla.

RoPS-leiri kuitenkin uskoo tulevaisuuteen.
- Hyvää harjoittelua, ja keskittymistä perustekemiseen, niin me tulemme vielä. Emme me näin huono joukkue ole.

RoPSin tilannetta ei helpota Godfrey Chibangan pelikielto, Chanda Mwaban kipeä polvi eikä maalivahti Kwonin yhä jatkuva pelikielto.

RoPSin kakkosmaalivahti Kari-Pekka Syväjärveä on koeteltu. Honka ampui 14 kertaa maalia kohti ja yhdeksän meni sisään. Syväjärvi on pelannut peräkkäin neljä ottelua ja lisäksi kymmenen minuuttia lopusta HJK:ta vastaan. Hän on poiminut pallon selkänsä takaa 22 kertaa.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227