ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 27 kesäkuu 2003 03:00

Itikat purivat mutta RoPS voitti Kajaanissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-tyttöjen ja B-poikien pelireissu Kainuuseen tiistaina tuotti kaksi makeaa mutta ansaittua voittoa.

085427
Tanja Poutiainen pärjää urheilussa myös ilman suksia. Kajaanissa hän maalasi RoPSin A-tyttöjen joukkueessa. Kuvassa juttukaverina entinen rovaniemeläinen, nykyinen Hiihtoliiton alppivalmentaja Petri Tuomikoski ja muutama sääski.

Pojat tekivät pitkän päivän, sillä tyttöjen peli alkoi Vuokatin
liikuntakeskuksen sievällä nurmella peräti kaksi tuntia ennen poikien savottaa vaatimattomalla Teppanan nurmella Kajaanin laitakaupungilla nappulaliigan turnailun jälkeen. Pelin loputtua meni vielä tovi, kun poikasakki odotteli sääskien seassa tyttöjä ja bussia illalliselta.

Kainuulaiset panivat parastaan, mutta tällä kertaa se ei riittänyt RoPS B:lle II divisioonan pohjoislohkossa. Talvisista kaksinpeleistä tiedettiin odottaa hyvää ottelua, mutta rovaniemeläisten onneksi taito oli kasvanut napapiirin valossa paremmin kuin Kainuun kajossa.

Kajaanin Haka kukistui numeroin 3-0 (2-0). RoPSin maaleista vastasivat Ville Happo, joka livahti kajaanilaisten maalille kuin aave ja osui kerralla sekä Dima Novik ja Jussi Sirviö.

A-tytöt puolestaan voittivat piirisarjan ottelussa sotkamolaisen JuKin 4-0 (2-0).
Maalintekijät olivat Marika Kotala, Elisa Putaansuu, Saara Miettunen sekä maailmanluokan alppihiihtäjänä paremmin tunnettu Tanja Poutiainen.

Luettu 1722 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227