ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 25 heinäkuu 2003 03:00

RoPSin A-junioreiden Suomen mestarit muistelevat menneitä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran historian ainoan Suomen mestaruuden voittanut A-juniorijoukkue vuodelta 1988 kokoontuu lauantaina yhteistapaamiseen Rovaniemelle.

 

Yhteisen muun mukavan sekaan on sovitettu ottelu nykyistä I‑divisioonassa pelaavaa RoPS:n A‑junioriyhdistelmää vastaan. Ottelu alkaa lauantaina klo 13.00 Susivoudin nurmella ja peliaika on 2x30 minuuttia.

‑ Mukaan on lupautunut pääosa vuonna 1988 mestaruuden voittaneista pelaajista, tapahtuman puuhamiehenä toimiva Matti Lumijärvi kertoo.

Mukana ovat ainakin Seppälän veljekset Petteri ja Jouni. Myös Viirin veljekset Hannu ja Esa pukevat jälleen RoPS:n sinisen paidan ylleen. Oman mielenkiintoisen vivahteen otteluun tuo Mika Lumijärvi. Nyt Lumijärvi valmentaa A‑junioreita, mutta lauantain ottelussa hän esiintyy vuoden 1988 joukkueen riveissä. Ainoat varmat poissaolijat kultayhdistelmästä ovat YK‑tehtävissä Kabulissa toimiva Mika Tapio ja USA:ssa vaikuttava Kimmo Hiukka.

2003 Lapin Kansa

Luettu 1488 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227