ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 27 heinäkuu 2003 03:00

RoPSin C-14 pojat menestyvät Turussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jorma Turpeenniemen valmentamat RoPS-juniorit ovat tehneet vakuuttavaa jälkeä kovassa kansainvälisessä kutsuturnauksessa Turussa.

  Joukkue on selvittänyt tiensä Ystävyyskaupunkiturnauksen neljän parhaan joukkoon puhtaalla pelillä. Etelässä on otettu ilolla vastaan RoPSn juniorijoukkueiden uusi tuleminen kovien junioriturnausten kärkipaikoille.

‑ Täällä on ihmetelty missä RoPSn joukkueet ovat piileksineet, kun niitä ei ole näkynyt vuosiin mitaliotteluissa, Birnbe Turpeenniemi kertoi helteisestä Turusta.

‑ Rasitus on ollut kova, sillä pelitempo on ollut otteluissa täällä todella kova, mutta hyvin pojat ovat jaksaneet, valmentaja kiitteli suojattejaan.

RoPSn välierävastustaja on Pietarin Zenith, joka on tunnetusti kova juniorikasvattaja Venäjällä. Toinen välieräpari on TPS‑TPV.

RoPSin C‑14 edessä lauantaina joutui ensiksi taipumaan Södertälje Ruotsista numeroin 3‑1. Maalintekijöinä olivat Juha Bergman 2 ja Tapio Mäntyniemi.

Pietarin Rubin kaatui neljällä Eetu Parpalan maalilla 4‑1 ja päivän viimeisessä ottelussa Viron Levardia 1‑0 Juha Bergmanin osumalla. Turnaus päättyy sunnuntaina.

Luettu 945 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227