ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 04 elokuu 2003 03:00

RoPS B otti heti toisen kotivoiton

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kesän taatusti rankin kaatosadekaan ei sulattanut RoPS B:n joukkuetta sunnuntaina, sillä rovaniemeläiset ottivat samana viikonloppuna jo toisen kotivoiton, nyt Oulunsalon Pallosta 7-1 (6-0) - B-junnut ovat siis tällä hetkellä jotain muuta kuin sokeria.

066909
Heikki Hartikainen haastaa OsPa:n.

Valmentaja Jorma Hartikainen havaitsi joukkueensa pelissä kaivattua erilaista terästäytymistä kuin lauantaina Kajaania vastaan. Peli olisi päässyt kehittymään todella antoisaksi, jos joukkueet olisivat olleet paremmin samoilla korkeuksilla.

Ensimmäisen maalin pääsi lataamaan joukkueen kapteeni Markus Kuusela, kun oulunsalolaiset olivat puolustaneet maaliaan vasta 1,5 minuuttia. Seuraavaksi iskivät Niko Peura (13.30), Olli Rannanlahti (18.30), Heikki Hartikainen 33.40 ja jälleen Rannanlahti (35.00) ennen kuin Dmitri Novik päätti ensimmäisen puoliajan lukemiin 6-0 (37.00).

Toisella jaksolla Novik aloitti maalinteon, kun peliä oli käyty vajaat viisi minuuttia. Samalla hana sulkeutui, sillä seuraava ja viimeinen maali meni vieraitten hyväksi, kun pomppupelissä pallo koski viimeksi Peuraan ja meni omaan verkkoon.

Sadekelin pelissä olivat mukana Jussi Sirviö maalissa sekä Harri Hirvelä, Anssi Kiuru, Olli Rannanlahti, Ari Pasanen, Heikki Hartikainen, Juha-Matti Ulkuniemi, Niko Peura, Juho Hiltunen, Markus Kuusela, Dmitri Novik, Antti Haahti, Taneli Torkkola, Oskari Angelva, Tommi Lainas vaihteeksi kentällä maalin sijasta sekä Joonas Tervonen.

2003 Lapin Kansa

Luettu 1013 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227