ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 28 elokuu 2003 03:00

RoPSin B-pojille tärkeä voitto Kemissä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen palloseuran B-pojat hakivat keskiviikkona Kemistä kakkosdivisioonan tärkeän syyskierroksen voiton. Peli (FC-88 - RoPS B) päättyi 1-3, kun vielä puoliajalle mentiin tasalukemissa 1-1.

671948
Valmentaja Jorma Hartikainen selittää kuvioita. Kuuntelemassa Taneli Torkkola (vas.), Tatu Rantakokko ja Markus Kuusela.

Olosuhteet olivat vaikeat, sillä Karihaaran kenttää pommitti sade ja kylmä merikaupungin tuuli viilensi peli-intoa. Rovaniemeläisiä myös selvästi jännitti ja valmentaja Jorma Hartikainen joutui jännittämään suojattiensa edesottamuksia vielä enemmän.
- Toinen puoliaika oli jo lievää meidän hallintaa. Virheitäkin tuli, kun vastustaja myllytti melko pahasti vielä 1-2 -tilanteessa.

Kemiläiset menettivät tilaisuutensa vetäisemällä vaparin tolppaan ja siitä kului vain viisi minuuttia Dima Novikin päästessä maalaamaan 40 minuutin kohdalla voittolukemat 1-3. Markus Kuusela iski RoPSin ensimmäisen maalin 24. minuutin kohdalla ja toisella puoliajalla toisen maalinsa, kun peli oli edennyt seitsemän minuuttia.
- Pahimman hässäkän aikana maalivahti Jussi Sirviö oli oivallisessa vireessä, Hartikainen kiittelee.
Sirviö piti valmentajan mielestä joukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoilla.
- Koko joukkue taisteli hyvin erittäin vaikeissa olosuhteissa.
- Tekniikka oli nyt todella koetuksella.

RoPS pysyy puhtaalla pelillä sarjan kärjessä ja Kemi kärsi ensimmäisen tappionsa. Tosin Kemille tappiotaistelu oli vasta toinen peli, kun rovaniemeläiset ovat hankkineet jo viisi loistavaa voittoa. Jäljellä on vielä kaksi tiukkaa taistelua oululaisjoukkueiden kanssa ennen mahdollista nousukarsintaa ykköseen.

2003 Lapin Kansa

Luettu 1011 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227