ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 13 syyskuu 2003 03:00

RoPS B:n syksy pelkkiä voittoja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen palloseuran B-junioreitten syyskierros meni mukavasti voiton maku koko ajan suupielessä.

 

Kevätkierroksellakaan ei tullut takkiin kuin kerran, mutta se maksoikin nousun ykköseen - TP-47 meni menojaan.

Viimeksi kaatui B-poikien kakkosdivisioonan pohjoislohkon hännille jäänyt Tervareitten juniorijoukko lauantaina Oulussa tylyin lukemin 0-9 (0-5).

Kierroksen kuuden pelin saldoksi tuli näin 18 pistettä, 40 tehtyä maalia ja 6 päästettyä.

- Pojat nautiskeli, hätää ei ollut missään vaiheessa, Oulun reissulla valmentajana toiminut Jarmo Hirvelä tuumi.

Peli oli Hirvelän mukaan selvä, kun rovaniemeläiset saivat ensimmäisen osuman alle minuutissa. Niko Peuran lukuun meni neljä maalia, Arttu Hallikainen osui kerran rankkarista ja Harri Hirvelä, Olli Rannanlahti, Dima Novik sekä nuoremmista kokemusta hankkimassa ollut Juha-Pekka Inkeröinen maalasivat kukin kerran. C-pojista oli lainassa myös Jukka Yrjänheikki.

- Pojathan pantiin pelaamaan, ei heitä turisteiksi otettu matkaan.

Vastustaja ei löytänyt yhtään kunnon maalipaikkaa, mutta yhden pilkun he saivat. Tälläkin kertaa maalivahti Tommi Lainas oli tarkkana ja otti rankun kiinni.

Sarjamenestyksen perusteella vaikuttaa vahvasti siltä, että seuraavaksi RoPS B karsii noususta ykkösdivisioonaan. Rankka pelimatka lienee edessä parin viikon päästä, joten joukkueen on vielä pidettävä hyvää virettään yllä.

2003 Lapin Kansa

Luettu 1530 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227