ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 25 huhtikuu 2004 03:00

RoPS B aloitti divarikauden vierasvoitolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura aloitti jalkapallon B-nuorten ykkösdivisioonan vierasvoitolla lauantaina Kokkolassa. KPV-juniorit kaatui vahvan esityksen jälkeen 0-2 (0-0).

 

Avausjakso oli vierailta varsinainen tuhlattujen tilaisuuksien kavalkadi. Eetu Parpala, Joonas Kiistala, Janne Turpeenniemi ja Jukka Yrjänheikki pääsivät vuoron perään kokeilemaan, mutta isäntien maali pysyi puhtaana. KPV-j ei saanut ensimmäisellä puoliskolla yhtään kunnon hyökkäystä.

Toisella jaksolla puntit tasoittuivat. RoPS hallitsi kuitenkin tapahtumia kauttaaltaan, ja maalinteossa onnistuivat Eetu Parpala ja Juha Bergman.

- Ensimmäinen jakso maltettiin pelata kunnolla, vaikka maaleja ei tullutkaan. Toinen puolisko oli hieman hermostunutta, mutta se selvitettiin kunnialla. KPV-j yritti viedä peliä eteenpäin nopeilla vastaiskuilla.

- Avausvoitto oli tietysti tämän reissun tärkein anti, RoPSin valmentaja Ari Kunnari totesi.

RoPS kohtaa ensi sunnuntaina kotona joensuulaisen Jipon.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 855 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227