ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 30 huhtikuu 2004 03:00

RoPS A eteni 5. kierrokselle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-nuoret raivasivat torstai-iltana paikan jalkapallon Suomen cupin 5. kierrokselle. RoPS pudotti vieraskentällä jatkosta III divisioonassa pelaavan pudasjärveläisen FC Kurenpojat 3-0 (0-0).

 

A-nuorten mestaruussarjan voitolla aloittanut RoPS eteni näin 64 parhaan joukkoon ja seuraavassa vaiheessa vastaan voi tulla vaikka liigajoukkue. Arvonta on ensi torstaina ja 5. kierroksen runkopäivä on 16. kesäkuuta.

- Kenttä oli pienempi kuin Ounashalli ja peli meni vähän sen mukaan, roiskimiseksi. Avausjakso oli vaikea vaikka peliä hallitsimmekin. Vastustajalla taisi olla tasan yksi kunnon laukaus kohti maalia, ynnäsi RoPSin valmentaja Mika Lumijärvi.

Toisella jaksolla RoPS pyöritti isännät solmuun. Avausmaalin puski 65. minuutin kohdalla Petteri Hyvönen Mika Hännisen tarjoamasta kulmapotkusta. Muutama minuutti myöhemmin RoPS rankaisi sivurajaheiton jälkeisestä tilanteesta. Ensin laukoi Antti Peura ja pallon toimitti lopulta verkkoon Tuomo Kallio.

Kallio viimeisteli myös loppunumerot 90. minuutin kohdalla. Pallo pomppasi sivurajaheitosta isäntien puolustajan yli. Kallio kiitti ja karkasi maalintekoon.

Ottelun takaisku oli Petteri Hyvösen saamat kaksi keltaista korttia ja sitä seurannut ulosajo. Näin hän on syrjässä ensi sunnuntain A-nuorten SM-sarjan kotiavauksesta Turun Palloseuraa vastaan. Ottelu pelataan Lapinaukealla klo 13 alkaen.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 912 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227