ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 03 touko 2004 03:00

Ahkera RoPS B jäi kotonaan ilman pisteitä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Hyvä peli ja ahkeruus eivät aina johda voittoon, sen saivat RoPSin B-nuoret todeta eilen kotikentällään kun Jippo vei voiton 0-1 (0-0) Joensuuhun.

664083
RoPSin B-nuorten hyökkäykset eivät tuottaneet tulosta eilen Lapinaukealla. Tässä pallon pelastaa Jipon maalintekijä Joona Vartiainen (23). Joensuulaisten vieraiden maalissa tilannetta seuraa Leevi Moorres.

Pelin ainoa maali syntyi toisella puoliajalla, kun toinen RoPSin puolustajista purki pallon huolimattomasti rangaistusalueen rajalle, ja vastustajan Joona Vartiainen pisti pallon verkkoon. Tilannetta edelsi RoPSin maalivahti Kari-Pekka Syväjärven onnistunut torjunta Jipon Niko Lehikoisen potkusta.

Vaikka kotijoukkue oli tiukasti kiinni tilanteissa molemmilla puoliajoilla, näyttävätkin hyökkäykset hiipuivat maalia kohti tultaessa. Pelityyliltään suoraviivaisemmat pitkämatkalaiset puolestaan ottivat hyödyn irti niistä paikoista, jotka sattuivat näppäriltä ropsilaisilta saamaan.

– Piste olisi ollut reilu lopputulos. Taistelutahtoa ja pelaamista meillä kyllä riitti, mutta ei maalintekotilanteisiin asti, RoPSin valmentaja Ari Kunnari totesi.

Kuka tahansa peliä seurannut olisi voinut todeta saman. Erityisen tyytyväinen valmentaja saattoi olla maalivahtipeliin ja keskialueella paljon töitä tehneeseen Juha-Pekka Inkeröiseen. Sen sijaan hyökkäyspäässä Janne Turpeenniemi ei Kunnarin mukaan päässyt oikein kunnolla irti. Kokonaisuutena RoPS pelasi tasollaan, ja Kunnari ilmaisikin ylpeytensä nuoren joukkueensa otteista.

– Avauksessa kentällä oli neljä C-junioria ja lopussa peräti viisi. Näyttää siltä, ettei 1987-syntyneitä junioreita Rovaniemellä oikein ole, hän kertoi.

Vajausta miehistöön syntyi eilenkin, sillä RoPSin puolustaja Antti Matinlompolo loukkasi kätensä kaaduttuaan ranteensa päälle, ja tuskin pääsee kentälle viikon päästä lauantaina, kun B-nuorten ykkösdivisioona jatkuu Rovaniemellä. RoPS taistelee sarjan kolmannessa pelissä voitosta Äänekosken Huimaa vastaan.

– Harjoittelemme viikon ja otamme pisteet kotiin,Kunnari lupasi.

RoPSilla on tilillään eilisen häviön lisäksi yksi voitto, jonka se niittasi viikko sitten sarja-avauksessaan vieraissa Kokkolan KPV:stä lukemin 2-0.

Katja Haavisto
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 899 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227