ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 24 touko 2004 03:00

RoPS A:lle tasapeli Malmilla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Malmin Palloseura sinnitteli tasapelin 1-1 (0-1) Rovaniemen Palloseuraa vastaan sunnuntaina Tapulin hiekalla pelatussa jalkapallon A-nuorten SM-karsintasarjan ottelussa.

 

RoPSilla oli ainekset ottaa Malmilta täysi pistepotti, mutta MPS sumputti pienellä hiekkakentällä tehokkaasti ja pelasi avausmaalin jälkeen pitkää.

Avausmaali syntyi 33. minuutilla rangaistuspotkusta. Antti Peura kaadettiin, ja hän toimitti itse pallon verkkoon. MPS tasoitti ottelun 80. minuutilla kulmapotkusta.

RoPSilla oli toisen jakson alussa hyvä tekopaikka. Antti Peura syötti Samuel Kiistalle, joka kolisutteli ristikkoa.

RoPSin valmentaja Mika Lumijärvi oli tyytyväinen pisteeseen, vaikka vastustaja ei ollutkaan sarjan kovimmasta päästä.

- Tämä oli meiltä parempi suoritus kuin torstain Haka-peli. Seuraava peli on onneksi vasta 2. kesäkuuta (kotona KPV-j:tä vastaan), joten ottelutauko tulee kyllä erinomaiseen saumaan, Lumijärvi totesi. (JP)

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 816 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227