ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 23 kesäkuu 2004 03:00

RoPS jahtaa vielä lähtöpisteitä SM-sarjaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Yllätyksellisesti kevätkierroksen pelannut Rovaniemen Palloseura jahtaa A-nuorten SM-karsintasarjan päätösottelussa tänään lähtöpisteitä heinäkuussa alkavaan varsinaiseen SM-sarjaan. RoPS kohtaa Susivoudissa Helsingin Jalkapalloklubin. Ottelu pelataan poikkeukselliseen aikaan klo 14.

 

Syynä outoon arkipeliaikaan on vastustajan toivomus ehtiä iltalennolla takaisin Helsinkiin. Sen myönnytyksen RoPS antoi, mutta ei muuta.

- Meillä on yhä saumat saada lähtöpisteitä ja niitä yritetään tosissaan. Samalla pyritään katkaisemaan myös viime pelien tappioputki, kertoi valmentaja Mika Lumijärvi.

RoPS saa tänään vahvuuteen liigajoukkueesta Mika Hännisen.

- Mikan mukanaolo nostaa koko porukan itseluottamusta, Lumijärvi vakuutti.

Tuoko HJK Klubi-04:n?

RoPSilla on tänään jopa saumat pudottaa HJK syyskierrokselle I divisioonaan, joten vieraillakin on ottelussa panosta reilusti. Huhu tosin kertoo, että Klubi tulisi Rovaniemelle joukkueella, josta valtaosa pelaa normaalisti II divisioonaa Klubi-04 joukkueessa. Osa heistä on ollut mukana myös Keith Armstrongin liigaryhmässä

HJK:ta valmentaa mm. Italian pääsarjassa ammattilaisena pelannut Mika Lehkosuo, joka joutui lopettamaan aktiiviuransa polvivamman takia.

Nousijajoukkue RoPSin kevätkierros on ollut positiivinen yllätys kaikille.

- Emme me tuollaista pistepottia osanneet odottaa. Ensimmäinen tavoite oli pelata sellaista jalkapalloa, jolla pisteitä irtoaa. Tavoitteena oli yltää myös syyskierroksen varsinaiseen SM-sarjaan ja se toteutui, Mika Lumijärvi totesi.

Myös RoPSin B-nuoret pelaavat tänään kevätkierroksen viimeisen I divisioonan ottelun. Vastustajaksi Keinuvuopajan nurmelle tulee PK-37 Iisalmesta. Ottelu alkaa klo 18.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 789 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227