ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 24 kesäkuu 2004 04:00

RoPS B voitti PK-37:n lomatunnelmissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin B-juniorit pääsevät ykkösdivisioonan ottelutauolle kotivoiton jälkeen. Sarjan häntäpäähän sijoittuva iisalmelainen PK-37 kävi Keinovuopajan kentällä ottamassa takkiinsa 2-0 (1-0).

 

- Toisella puoliajalla pojat olivat jo kesälomatunnelmissa. Maalipaikkoja tuhlattiin, ja koko peli oli aika aneeminen, valmentaja Kari Hartikainen totesi.

Janne Turpeenniemen avausmaali syntyi irtopallon tyylikkään hallitusta nostosta Iisalmen maalivahdin yli takanurkkaan. Toisella puoliajalla oli Eetu Parpalan vuoro vetää tyhjiin 2-0.

- Iisalmelaisten puolustus oli huono, ja lisäksi pelaajat hankkivat suunsoitolla ulosajoja, Hartikainen perustelee lopputulosta.

Voitto olisi voinut olla reilumpikin, sillä tolppia tuli liikaa ja yrittäminen puuttui. Tauko on valmentajan mukaan kuitenkin hyvin ansaittu.

- Pelejä on ollut tiukkaan tahtiin ja pelimatkat pitkiä. Viikko otetaan nyt rennosti ja harjoittelu aloitetaan vasta sitten, hän kertoo.

Nuori joukkue on Hartikaisen mukaan nyt maksanut oppirahat ja tietää, mitä pelaaminen piiritasoa korkeammalla vaatii. Tieto 17. heinäkuuta alkavan syyssarjan ensimmäisestä vastuksesta varmistuu vasta ensi viikolla, kun lohkojaot, nousijat ja laskijat selviävät.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1574 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227